Pyykkikoneissamme on valittavana erikokoisia koneita ja pesuohjelmia tarpeesi mukaan. Pesulamme pesut kestävät ainoastaan 24-28 minuuttia. Jäljellä olevan pesuajan voit nähdä koneen näytöltä.

Pyykin kuivaaminen tapahtuu tehokkaissa kuivausrummuissamme Voit kuivata koneissa normaalin pyykin, untuvatekstiilit, petivaatteet, verhot ja suuret kodintekstiilit. Ohjelman kesto 30 minuuttia.

Matot voit jättää 24 tunnin ajaksi kuivamaan lukittaviin tankokaappeihimme. Yhteen kaappiin saat kerralla kaksi mattoa, maksimileveys matoille on 190cm. Halutessasi voit kuivata kaapissa esimerkiksi myös ison petauspatjan päällisen. Lukittuasi kaapin saat avaimen mukaasi.

Kuinka pesula toimii?

Pesula on käytössäsi joka päivä 7-22. Olemme paikalla arkisin 9-17 ja autamme tarvittaessa mielellämme. Opastusta saat myös numerosta 0406729626. Saapuessasi valitse oikean kokoinen kone ja seuraa toimintaohjeita seinällä niin saat koneet helposti käyntiin. Huomioi erillinen mattokone. Pyykille ja kodin suuremmille tekstiileille on valittavanasi koneita eri koossa. Erikoisohjelmina löydät myös haalariohjelman, sekä untuvaohjelman. Pyykille löytyy pakkaustarvikkeita pöydän päädystä ja ne ovat käytössäsi. Pesuainetta et tarvitse, se kuuluu pesun hintaan ja kone annostelee pesuaineen. Pesuaine on laadukas, hajusteeton, allergiatestattu ja joutsenmerkitty. Soveltuu myös villa ja silkkimateriaaleille.

Katso ohjeet pesupalvelulle

Pyykin tulee olla konepesun ja rumpukuivauksen kestävää. Tämä jää asiakkaan vastuulle varmistaa pyykkiä lajitellessa.
Tumma ja vaalea pyykki lajitellaan erikseen.
Hinta määräytyy koneen koon ja kuivauksen perusteella. 

fiFinnish