Arctic Laundry

Paikallinen itsepalvelupesula
asiakaspalvelu +358406729626 | info(at)arcticlaundry.fi | Suosiolantie 5, Rovaniemi
avoinna 7-22 | asiakaspalvelu ma-to 10-16 pe 10-13
Previous slide
Next slide
Autolla oven eteen

Paikallinen itsepalvelupesula

Arctic Laundry Rovaniemi

Arctic Laundry on Rovaniemen ensimmäinen itsepalvelupesula. Se on perustettu vastaamaan tarpeeseen pestä pyykkiä nopeasti ja edullisesti, mutta se on myös viihtyisä kohtaamispaikka. Osan aikaa päivästä löydät pesulalta myös asiakaspalvelijan, joka opastaa sinua tarvittaessa.

Avoinna joka päivä 7-22

Asiakaspalvelu ma - to klo 10:00-16:00 ja pe 10:00-13:00

Autolla oven eteen, kahvit odotellessa

Meille on helppo tulla. Liikekeskuksen alueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa, raskaimmat tekstiilit voit tuoda ja noutaa autolla suoraan oven edestä. Pesulan lähelle pääsee myös busseilla ja tarvittaessa haemme pyykkisi. Katso lisää noutopalvelustamme!

Kuinka pesula toimii?

Saapuessasi valitse oikean kokoinen kone ja seuraa toimintaohjeita seinällä niin saat koneet helposti käyntiin. Huomioi erillinen mattokone. Pyykille ja kodin suuremmille tekstiileille on valittavanasi koneita eri koossa. Erikoisohjelmina löydät myös haalariohjelman, sekä untuvaohjelman. Pyykille löytyy pakkaustarvikkeita pesulalta.

Seuraa seinältä löytyviä toimintaohjeita seinällä niin saat koneet helposti käyntiin.

Pesuainetta et tarvitse, se kuuluu pesun hintaan ja kone annostelee pesuaineen. Pesuaine on laadukas, hajusteeton, allergiatestattu ja joutsenmerkitty. Soveltuu myös villa ja silkkimateriaaleille. Pesulalta löydät myös tahranpoistoaineet ja pakkaustarvikkeet ( pusseja pyykille, sekä erilliset mattopussit)  ja ne ovat vapaasti käytössäsi.

Meille voit jättää pesuun myös laakapestäviä mattoja. Pesemme ne puolestasi yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Voit jättää matot asiakaspalveuun paikalla ollessamme. Asiakaspalvelun aukiolon ulkopuolella matoto onnistuu myös jättää, ohjeet löytyvät pesulalta. Voit myös soittaa meille. Lisätietoa laakapesusta löytyy otsikon laakapesu alta sivuiltamme.

Anna lahjaksi puhtautta!

Meiltä saa myös lahjakortit eri pesuvaihtoehdoilla.
Kysy lisää henkilökunnalta!
fiFinnish