We have different sizes of washing machines with various programs to meet your needs. Our washing programs are only 24-28 minutes long. Remaining time you can see from the machine’s screen.

At your disposal, there are our effective driers. Your normal laundry, fluff textiles, sheets, blankets, curtains, and larger home textiles. Program duration 30 minutes.

You can leave your carpets to dry in 24 hours in our locker with hangers. Within one locker you can fit two carpets at the time, maximum width is 190cm. You can also dry the larger mattress pad in the locker. By locking the cabinet, you will have a key with you.

How does Arctic Laundry work?

Pesula on käytössäsi joka päivä 7-22. Olemme paikalla arkisin 9-17 ja autamme tarvittaessa mielellämme. Opastusta saat myös numerosta 0406729626. Saapuessasi valitse oikean kokoinen kone ja seuraa toimintaohjeita seinällä niin saat koneet helposti käyntiin. Huomioi erillinen mattokone. Pyykille ja kodin suuremmille tekstiileille on valittavanasi koneita eri koossa. Erikoisohjelmina löydät myös haalariohjelman, sekä untuvaohjelman. Pyykille löytyy pakkaustarvikkeita pöydän päädystä ja ne ovat käytössäsi. Pesuainetta et tarvitse, se kuuluu pesun hintaan ja kone annostelee pesuaineen. Pesuaine on laadukas, hajusteeton, allergiatestattu ja joutsenmerkitty. Soveltuu myös villa ja silkkimateriaaleille.

Instructions for Pick-up Laundry

Laundry needs to be suitable for washing machines and drying machines. This is the client’s responsibility.
Dark and white laundry needs to be assorted.
Price is determined by the size of the machine and drying. 

en_USEnglish